Loading Likes...

IMG_6215

Februari och det är dags att se tillbaka på januari genom bujoperspektiv. Vad har jag lärt mig? Vad fungerar inte för mig? Å vad ska jag göra annorlunda i februari? Det har varit en väldigt intressant månad och start med bujon. Främst eftersom jag får utforma den precis som jag själv vill.

Läs mer: Bullet journal – ett annorlunda planeringsverktyg

Vad har jag lärt mig?
  • Med en väldigt lugn vardag så behöver du inte så stort utrymme för anteckningar dagligen.
  • Att jag inte är så färgglad i min bujo. Jag trivs allra bästa med svarta snirkliga bokstäver på vitt papper.
Vad fungerar inte för mig?
  • Trackers, jag gav dem ett försök i januari. Men jag har inget så viktigt som jag behöver få överskådligt just nu.
Vad ska jag göra annorlunda i februari?
  • Jag lämnar bort rutan med ⇒ vecka… det kan jag lika bra sköta med > symbolen.
  • I månadsöversikten har jag också haft följande månad som en ruta. Det kan skötas i årsöversikten.
  • Jag behöver en ruta för anteckningar i månadsloggen.

IMG_6216

Orsaken till varför jag inte behöver så mycket utrymme för min vardag är att jag numera bokför allt jobbrelaterat i en annan kalender. Under hösten när jag hade många bollar i rullning så skaffade jag en separat jobbkalender. Där kan jag samtidigt skriva in allt från möten till andra viktiga träffar eller anteckningar och behöver inte blanda det med min vardag.

Det ska bli så spännande att se när mitt bujo-år är över om det är något som jag kommer fortsätta med eller om jag övergår till något annat. Men jag ångrar inte alls beslutet att pröva bujon under detta år.

Share: