Loading Likes...

Inlägget är ett bloggsamarbete med Voga Styling.

Under våren har jag fått vara med om ett väldigt intressant projekt i samarbete med Sandra och det nystartade företaget Voga Styling. Sandra och Heidi, i samarbete med Robert, bestämde sig för att börja erbjuda oss kvinnor och män personlig styling och stilplanering. Utbudet av stylister och just stilplaneringar är inte särskilt stort här i Finland och efterfrågan verkar det finnas.

Jag kom i kontakt med Sandra redan när hon under sina studier till estenom sökte modeller till en kurs i stilplanering. Jag anmälde mig som frivillig med mitt projekt garderob 2.0 i bakhuvudet. Det där att rensa ur garderoben och bevara favoritplaggen var inte så svårt, men att sen få en fortsättning på det också och hitta en passande stil, det var värre. Jag blev inte antagen till just det tillfället som Sandra ordnade, men lite senare kontaktade hon mig och frågade om jag fortfarande var intresserad. Nu var de i behov av personer att utföra personliga stilguider åt med tanke på deras företag.

IMG_3044

Så vi träffades alltså en första gång, pratade lite allmänt bloggsnack och så kom vi in på det vi egentligen skulle göra. Lära känna mig och min stil, så att hon har något att utgå ifrån. Sandra ställde frågor om mig, min personlighet och min stil. Sen fick jag visa lite plagg som jag speciellt gillar och även några plagg som var ”problem” i min garderob. Utgående från denna första träff skulle Sandra vidare analysera mina svar och så inför nästa gång vi träffas skulle hon också gå igenom stans affärer i jakt på kläder. För som nästa punkt i stilguideskonceptet var det dags för shopping..

Läs mer om vad en personlig stilguide är här.

Share: