Loading Likes...

Malin med den fina bloggen en gul apelsin uppmanade alla som bloggar att ta sig an dessa nedanstående frågor. Efter att ha suttit hela dagen på föreläsningar så är min hjärna inte den allra skarpaste men jag skall försöka formulera någon sorts svar. Å det är sen fritt fram att kopiera frågorna och svara på dem i din egen blogg. Länka gärna i en kommentar så läser jag sen..

Vem inspirerade/uppmanade dej att börja blogga?

Jag har bloggat under olika omständigheter och på flera portaler mer eller mindre konstant sedan 2009. Den senaste inspirationen att starta upp en ny blogg, finachristina, kom nog från Malenamis föreläsning i Nykarleby. Att blogga har blivit en stor del av mitt liv och under de korta pauser jag haft har jag saknat det enormt.

Hur väljer man ämnen att blogga om?

Ack så svårt. Jag försökte ju mig på nischad blogg, stinas kreativa sida, ett tag här i år. Men insåg att jag inte lade ner så mycket tid på de ämnen som den bloggen handlade om att jag skulle få fram tillräckligt mycket intressanta inlägg. Men jag tycker att du skall välja sådana ämnen som du själv är intresserad av eller vet mycket om. 

Vad vet de flesta inte om dej?

Många vet nog knappast att jag i grunden är frisör. En utbildning och ett val jag gjorde efter högstadiet. Jag ångrar det inte, men det är inget jag skulle kunna tänka mig att jobba med idag. Förutom nån gång ibland när familjen blir långhårig då förstås. 

Vilka tre ord beskriver din stil allra bäst?

Färger, fyndat och fint.

Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?

Jag spenderar en hel del tid framför datorn läsandes bloggar. Men jag går också gärna på loppis, handarbetar eller motionerar. Träning har det senaste året blivit ett allt större intresse och är i nuläget mitt andningshål i vardagen.

 

IMG_0471

Nämnda bloggare på väg till Umeå i juli i år. 

Share: