Loading Likes...

Jag har fått fina utmaningar av både Malin och Carolina, tack! Det påminner lite om sunshine awarden jag fick här tidigare så vill ni läsa fakta om mig så vidarebefodrar jag er till det inlägget, här.

Men självklart skall jag svara på frågorna jag fått. Malins frågor:

1 Vad hoppas du på under 2014? Jag hoppas att 2014 för med sig en massa roliga händelser, att min familj skall få vara frisk och att jag skall fortsätta få vara lycklig.

Vad var ditt första sommarjobb? Sommaren mellan högstadiet och yrkesskolan så jobbade jag fyra veckor i köket på HVC. Jag var diskflicka och hjälpte till med allt möjligt.

3 Ditt drömhus? Jag skulle väldigt gärna renovera och inreda ett gammalt trähus.

4 Hurudana kläder trivs du bäst i? Jag trivs i det mesta, men får jag välja så blir det nog mjukisbyxorna eller träningskläderna.

5 Hur var du som barn? Jag var nog ganska påhittig, hehe. Å jag kunde bli rätt sur om jag inte fick som jag ville, vilket jag nog blir än idag.

6 Favoritplatser på jorden? Jag känner mig extra lugn och trygg när jag kör över bron och möts av skylten med hembyns namn och logo.

7 Landet, eller stan? Jag har ju prövat på det här att bo i en stad, Jeppis, i tre år. Men mitt hjärta klappar lite extra för landet ändå.

8 Kaffe eller te? Få saker slår den där kaffekoppen på jobbet på vardagsmorgnarna.

9 Hurudan pensionär skulle du vilja vara? En sån som är frisk, glad och tacksam för allt livet gett mig.

10. Vad är din knäppaste ovana? Haha, jag sitter och tvinnar mitt hår mellan fingrarna i tid och otid. T.o.m barnen på dagis har börjat anmärka på det nu.

11 Vilka är dina superpowers? Det här är en lika svår fråga som den om styrkor och svagheter. Jag har faktiskt inte funderat alls på vilka mina superpowers är.

12 Vem var din första kändis-crush? Säkert kanske Aron Carter eller nån sån som “alla andra” också gillade.

3067_10150893411267242_517824940_n

Idas Instagrambild från sommaren 2012. Jag stormgillar frisyren min, fast det gör jag alltid.

Carolinas frågor:

1. Berätta om en dröm du har, som kanske bara du vet om! En av mina drömmar är att få resa, bland annat till New York och Mexiko.
2. Vad är det mest udda som du har ätit? Det mest udda jag ätit var nog de små sniglarna vi åt på vår klassresa till Portugal våren 2011.
3. Hur känner vi varandra? Vi gick ju samtidigt vid BI så vi lärde ju känna varandra där.
4. Har du några nyårslöften i år, vilka eller varför inte? Nyårslöften kan jag väl inte kalla det, men en utmaning och några riktlinjer för året har jag hur som helst.
5, Vilken är din bästa egenskap? Jag är en lyssnare.
6. Berätta om en konstig/annorlunda vana som du har? Se fråga 10 av Malins frågor.
7. Beskriv en färdighet/kunskap som du önskar att du kunde! Jag vill lära mig fotografera, på riktigt. Inte bara klicka av en halvbra bild med digitalkameran för att bloggen skall få något bildinnehåll.
8. Om du fick välja mellan att bo på landet eller i stan, vad skulle du välja då och varför? Landet, alla tider. Stan i all ära, men det slår inte lugnet som möter en då du går ut här i skog och mark.
9. Vad är din favoritgodis? Jag är en riktig godisråtta, får jag välja äter jag helst choklad nog.
10. Berätta om ditt favorit barndomsminne? Att få sitta på pakethållaren på mormors cykel och åka iväg antingen hem till oss eller hem till henne. Vissa dagar skulle jag ge allt för att få göra det igen.
11.  Vad är det mest avslappnande som du vet om? Att sitta i soffan och sticka.

 

Jag kommer inte att skicka utmaningen vidare, men tack för att ni ville ställa frågor åt mig.

IMG_8706sv

Foto: Tidstjuven

Share: