Loading Likes...

Tänk vad bra att ha en blogg att kika tillbaka i när det skall funderas på vad som hänt i år. Jag hittade några favorithändelser som är värda att nämnda under det bästa som hänt i år.

  • Den inspirerande lördagsföreläsningen med Jonna Jinton och Lars Losvik. Efter den här dagen och att ha läst på med lite ny målsättningslitteratur är jag ännu taggad med att sätta upp mål och fundera kring självförverkligande.
  • Att jag gick från rödhårig till blond också. Å vad mycket ljusare mitt hår sen har blivit när jag nu ser bilderna från april.
  • Bloggvärlden har vaknat till liv och alla är glada, heja och hänger med på diverse program som ordnas. Bara under våren hann jag med 4 olika bloggtillställningar.
  • De två resorna till Umeå, först med vännerna och sen en arbetsresa.
  • Å så den där fem veckors semestern med bland annat en fantastisk resa till Åland och den mäktiga Ac/Dc-konserten i Tavastehus.

Året har ju med andra ord börjat riktigt bra och jag har stora förväntningar på att hösten kommer bli riktigt rolig och lyckad också.

Nu är det din tur, berätta i en kommentar eller skriv ett helt eget blogginlägg om vad som varit det bästa som hänt i år. Om du bloggar om det, lämna gärna en kommentar åt mig så får jag läsa om dina bästa händelser. 

 

Share: