Loading Likes...

Vilken passlig fråga, när jag råkar ha den här fredagen ledig. Sådär spontant skulle jag säga att det bästa med fredagar är att arbetsveckan börjar vara på stickan och jag har två helgdagar att se framemot. Ofta försöker jag hålla mina helger relativt lugna, ibland lyckas det bättre och ibland sämre.

För mig är nog fredag veckans bästa dag, du får lämna veckan bakom dig, varva ner och se framemot helg. Ibland är jag så pass att jag fixar något extra gott att äta och ibland så nöjer jag mig med det som finns hemma från tidigare. Är jag riktigt uttråkad så får tvn stå på som sällskap, men det händer inte ofta. Istället brukar jag spela spotify, sitta här framför skärmen eller dona med något handarbete.

DSC_0251

En selfie från någon av höstens många promenader.

När man som jag är omgiven av ljud och människor fem dagar i veckan är det jätteskönt att få komma hem och ha det lugnt och skönt, om ens för en kväll. Ibland får jag ju förstås ha sällskap av sambon, men de flesta fredagar så firar jag ensam.

Så, fredag, veckans bästa dag. Just den här fredagen kommer att leda till ett EFIT-inlägg som dyker upp imorgon.


 Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie som du kan läsa mer om här.

Share: