Loading Likes...

När jag loggar in på Bloglovin så står det att jag följer 56 bloggar, dessutom har jag några till sparade så i runda slängar ca. 60 bloggar. Jag läser vart efter dessa bloggar har uppdaterat och just idag har jag haft en läsardag, bara för att jag inte kunnat göra så mycket annat. Det finns ju förstås de där vissa bloggarna som jag läser före jag läser alla de andra. Jag har en del bloggar länkade i min blogglista, men känner att jag bra kan ge dem en presentation här också.

Att vara någons fru – en svensk blogg som säkert många av er hört talas om. Jag gillar hennes spontana sätt att skriva och vackra bilder. Hon inspirerar mig till att försöka fota bättre bilder till bloggen.

Caisa K. – Camilla träffade jag vid VIP-kvällen för bloggare vid Sunds och hon verkar lika härlig som hennes blogg. Jag älskar stilen hon inreder med i “skrutthuset” och hon inspirerar mig också till att både fota, inreda och handarbeta.

Lykkeliten – Återigen ett vackert hem och fantastiskt fina handarbeten hos Victoria, som jag också hade äran att få tala med under VIP-kvällen. Det löns att köra norrut ibland.

Sofias Mode – Sofia bloggar om mode och kläder på ett väldigt avskalat sätt, precis som många andra finlandssvenska modebloggare. Det är nog modebloggaren jag följt längst och hon har fått mig inspirerad till att tänka på kläder på ett lite annat sätt.

Malenami – Ja, alla känner vi väl henne också. Jag har följt hennes blogg länge och blir lika glad varje gång jag hittar ett nytt inlägg från henne i feeden. Det senaste året har hon också visat en mer personlig sida av sig själv och det är något jag gillar. Annars så tycker jag mycket om stämningen som hennes blogg ger.

Ja, så det är bloggarna jag först läser.. Sen så läser jag såklart en massa andra också. Vilka bloggar läser du? 


Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie som du kan läsa mer om här.

Share: