Loading Likes...

Det finns alltid saker som vi kan förbättra och utveckla både på det personliga planet och inom våra intressen. Idag tänkte jag dela med mig av både egenskaper och sysselsättningar som jag vill utveckla och bli bättre på.

Egenskaper jag vill förbättra:

  • Min ledarroll. Jag vill ta reda på vem jag är som ledare och vad jag kan tillföra. I mitt arbete sker ständigt en utveckling och jag växer för varje dag jag tar mig an en knepig uppgift som har med ledarskapet att göra.
  • Lära mig vänta. Jag är en sån person så roliga och spännande saker borde hända genast eller helst igår. Jag behöver förbättra mitt tänk kring att saker och ting får ta tid.

Intressen jag vill utveckla:

  • Fotograferingen. Sedan kursen har jag inte kommit mig ut alls för att fotografera naturbilder. Visst håller i kameran nästan dagligen, men det är ofta för bloggen. Såklart utvecklas fotandet via bloggbilderna också.
  • Podden. Vi har fått enorm respons på vårt poddande och som jag tidigare skrivit tar vi emot all respons med öppna armar. Söndagsöppet är en dröm som vi båda vill satsa på och ni lyssnare hjälper oss utveckla podden när ni ger oss respons.
  • Bloggen. En mediekanal som jag hela tiden jobbar med och försöker göra ännu bättre. För några veckor sen köpte jag en billig kalender att fylla med sociala medierelaterade grejer. Inte lätt att komma ihåg allt med 3 ! instakonton, en blogg och en podd.

Finns det områden som du vill utveckla och förbättra? Berätta gärna.


Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie som kommer pågå i ett år.

 

Share: