Loading Likes...

Varken vardag- eller helgkvällar skiljer sig så jättemycket från varandra, speciellt inte när det handlar om rutiner. Så bland det sista jag gör innan jag äntligen kommer mig i säng, har blivit en riktig suddare och yrar gärna omkring sent om kvällarna, är att kolla bloggens statistik, facebook och instagram. Sen lägger jag telefonen på laddning, går via badrummet och tvättar bort dagen ur ansiktet, borstar tänder, tar på mig pyjamas och går till sängs.

IMG_8857

Åtminstone på vardagskvällarna blir det också ofta så att jag läser en stund, ibland kapitel efter kapitel och ibland hinner jag bara läsa några sidor så faller ögonen ihop av sig själv. Att läsa i sängen är så skönt och avkopplande, ja jag ligger nästan helst ner och läser mina böcker. Ja förstås önskar jag min sambo godnatt också, om det råkar vara så att vi delar säng..

Så kära bloggläsare, vad är det sista du gör på kvällen?


Fredagsfrågan är ett återkommande bloggprojekt som du kan läsa mer om här. Förresten glöm inte att följa mig på Bloglovin, så att du inte missar de 50 fredagsfrågor som är kvar.

Share: