Loading Likes...

Superkraft, jag tror att vi alla besitter en eller flera såna. Det kan vara himla knepigt att komma på vilken denna superkraft är. Jag skall erkänna för er att jag hade svårt att veta vilka mina superkrafter var när jag drog lappen ur burken. Vad menar jag med superkrafter då? Tjaa, kanske något som du är extra bra på.. Dags att visa världen dina och mina superkrafter.

Vilka är mina superkrafter?

  • Jag hjälper gärna, oavsett om det handlar om större eller mindre saker. Ibland hjälper jag så mycket att jag nästan stjälper mig själv.
  • Jag är praktisk, älskar att dona och fixa med små och stora saker.
  • Jag är organiserad, för det mesta alltså. Ibland vet jag var jag har alla mina grejer och ibland är något av det viktigaste på språng.

Vilken är din superkraft? Vad är du bra på och vad uppskattar människor hos dig?

Share: