Loading Likes...

Minsann en fredagsfråga att bita i, ja vem inspirerar mig just nu? Jag inspireras av olika personer på olika plan här i livet. Okej, om vi försöker dela upp det i lite mindre inspirationsdelar så kanske det går bättre.

Livet, vardagen – Ja, då inspireras jag nog mest av personer i min omgivning men också en hel del bloggare och deras blogginlägg. Hösten är på intågande och snart har vi nog alla fattat det tror jag. Vart efter fylls bloggarna med planer och förnyelse på olika sätt, själv försöker jag få vardagen att fungera igen och sätter upp små mål med hjälp av SMART-metoden.

Hemmet – Sen jag skapade mitt @stinas_kreativa-konto på instagram har inredningstankarna blivit allt fler. Dagligen inspireras jag av de ca. 60 konton jag följer där och har fått en del idéer kring hur jag kan förnya hemmet under hösten. Här om dagen inspirerades jag av Marias blogginlägg också, fick en idé om att inventera mitt hem i höst, se exakt vilka saker jag har och om jag möjligen kan göra mig av med något.

IMG_8894//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Träningen – Ja, just nu är jag uppe och igång med träningen igen så för tillfället inspirerar de flesta och det mesta. Speciellt roligt är det att scrolla genom #allakanträna eller att läsa Linas träningsblogg.

Jobbet – Barnen, den största och viktigaste inspirationskällan. Samtidigt som duktiga och minnesvärda personer jag stött på under min korta karriär fortsätter att dyka upp i mitt inre de gånger jag har det lite mindre inspirerande.

Berätta, vem inspirerar dig just nu? Kanske kan vi inspireras av varandra, eller hitta någon ny att inspireras av!


Fredagsfrågan är ett återkommande bloggprojekt som du kan läsa mer om här. Om du följer mig på Bloglovin så missar du inte fredagsfrågorna eller andra intressanta inlägg.

Share: