Loading Likes...

Tio år, en lång tid. Nå, nu skall jag drömma hejvilt här i bloggen idag. Låt mig se, tio år.. då är jag alltså 36, närmare 40 än något annat. Hujeedamej!

Nå, som 36-åring bor jag nog i egnahemshus, jag hoppas helst att vi har köpt någons hus, vet inte om vi skulle klara av att hållas sams och bygga hus, heh. Men visst, eget planerat hus är väl aldrig helt fel heller. Vi har säkert en liten familj också, ett eller två barn och en hund, som jag längtar efter en hund redan nu! Barn, not so much ännu.. Kanske jobbar jag kvar inom dagvården, eller så har jag börjat gå i tankar om att sadla om och hitta ett tredje yrke. Jag hoppas också att jag har kvar mina brinnande intressen för motion, handarbete, loppisjakter och inredning.

Om 10 år hoppas jag ändå att jag fortfarande är den där sociala, glada och nöjda kvinnan jag är idag. Jag vill ha med mig nyfikenheten och inspirationen i bagaget. Om 10 år så hoppas jag att det jag lärt mig fram tills idag och lär mig framöver har gjort mig till en ännu starkare kvinna. En som känner livsglädje!

DSC04964

Jag för 10 år sen, 16 år och på lilla julsfest. Som jag älskade den där skjortan förresten.

Nå, bästa läsare.. Hur ser ditt liv ut om 10 år?


Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie som du kan läsa mer om här. Följ mig på Bloglovin också, så missar du inte en enda fredagsfråga eller några andra intressanta inlägg.

Share: