Loading Likes...

 

 

ladda ned

Bildkälla.

Facebook. Som privatperson har jag haft konto väldigt många år nu. Å för varje år delar jag med mig allt mindre av livet där. Någon enstaka bild eller statusuppdatering ibland. När facebook var helt nytt så var det ju roligt att ladda upp en massa foton, men de har jag gått genom väldigt ordentligt och tagit bort en hel del egna foton och även taggar på foton som inte är mina.

Bloggen har ju också en egen facebook-sida. Där delar jag främst med mig av de mest intressanta inläggen och annat aktuellt som rör min blogg.

instagram-logo

Bildkälla.

Instagram. Det sociala medie som jag spenderar allra mest tid på är definitivt IG. I dagens läge har jag ju två konton att sköta om också. Det “privata” där jag laddar upp bilder från vardagen, @finachristinas, sen har jag “hobby”kontot, @stinas_kreativa. Jag gillar instagram för att det är så enkelt att använda och det går också relativt snabbt att ögna genom flödet, speciellt när en kollar flera gånger per dag.

bg-basics-badge-02

Bildkälla.

Pinterest. En oändlig källa av inspirerande bilder för alla smaker. Mitt “pinnande” går i perioder, ibland kan jag sitta mer regelbundet och leta bilder och ibland kan det gå flera dagar. Nu har jag också skapat ett konto kopplat till mitt jobb, så mellan varven sparas det en del fina jobbidéer också. Vill du se vilken typ av pinboards jag har så hittar du min användare här.

 

ladda ned

Bildkälla.

Youtube. Jag har inte riktigt fastnat för det här med tuben, men brukar nu som då ladda upp videobloggar till kontot jag har där. På tal om videoblogg så är det nog kanske dags för en snart igen, någon som har önskemål på vlogg-ämne?

ladda ned (1)

Bildkälla.

Snapchat. Sen jag skaffade ny telefon har jag också hittat det här med snappar. De som främst får ta emot mina snaps är de närmsta vännerna, ett sätt att hålla daglig kontakt. Rätt kul tidsfördriv må jag säga, även om jag inte alltid är så aktiv med att snappa själv.

Vilka sociala medier brukar du främst använda dig av?


Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie som du kan läsa mer om här.

Share: