Loading Likes...

Livet ja, det rullar på framåt i stadig takt. Om jag tar det riktigt ner till den nivån att jag kikar i min kalender så är den faktiskt relativt tom ett tag framöver. Jag har mina piloxingpass på måndagkvällar och min fotokurs på tisdagkvällar, sen är det någon ströaktivitet av olikt slag som finns inbokat där också. Så på det privata planet är hösten ganska lugn, till skillnad från hur det sett ut de senaste åren.

På arbetsfronten händer det desto mer förstås, där är det nästan alltid full rulle. Mina arbetsdagar är av rätt varierande innehåll, dels för att jag har med så pass många människor att göra och dels för att jag har en hel del saker som behöver göras också.

Livet med bloggen då? Vi tar det ganska lugnt bloggen och jag i nuläget faktiskt, känner av klimatet lite grann. Sådär rent praktiskt håller jag på med ett digert arbete i kulisserna, går igenom arkivet och kategorierna och försöker skapa ordning. Jag lär mig mer om ankartext också och surfar nu som då in på Betterbloggers för att ta del av deras texter kring bloggande.

IMG_9465http://charset=utf-8

Så summa sumarum har jag det faktiskt ganska bra. Det händer så där lagom mycket, rätt lugna och trevliga saker för det mesta. De där tråkiga och negativa delarna av livet försöker jag att bearbeta rätt snabbt för att få undan dem och sen kunna gå vidare. Onödigt att lägga energi på sånt som inte för något positivt med sig.

Hoppas ni får en fin fredag och berätta gärna vad som är på gång i ert liv just nu!


Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie som du kan läsa mer om i det här inlägget.

Share: