Loading Likes...

Detta är den sista fredagsfrågan i min återkommande bloggserie med fredagsfrågor. På något märkligt vis har jag lyckats slarva bort fråga nr. 52 så vi får avsluta här. 


När jag var liten ville jag bli kock, vi har till och med filmat när jag som 4-5 åring står framför spisen och kokar korvsoppa. Förstås fanns ju mamma där bredvid och såg till så att allt gick bra. Jag kommer också ihåg att flera gånger när jag hade vänner över på besök så brukade vi få baka. Det var väl kanske ett sätt att hitta på något åt oss att göra när vi hade lekt allt det där som vi hade tänkt.

Kockdrömmen förblev bara en dröm och det riktiga kockyrket for sedan syrran iväg med. Visst älskar jag ännu idag att stå i köket och dona, låta tankarna vandra och se om det där jag rör ihop bli gott. Kanske den där kockdrömmen är något jag borde satsa mera på i mitt lilla hemmakök. Att laga mer mat, riktig mat. För det är ju faktiskt något jag gillat väldigt länge.

Share: