Loading Likes...

Fotograf för dagen var duktiga Martina Uthardt och det är också hennes bilder ni ser i det här inlägget. 

Som jag tidigare nämnt så var det eventdags inne i Vasa i lördags. Jag och Ida gick på Frukostflickornas nionde event som denna gången ordnades på Marimekko. En väldigt omtyckt grej dessa event, eftersom platserna sålt slut på fyra timmar. Hon lyckas varje gång Michaela. Jag har deltagit i flera av de event som hon ordnat och jag är alltid fylld av positivitet och energi efteråt. Att dessutom få spendera tid med en av sina bästa barndomsvänner en lördagsmorgon var ju toppen.

Jag kände mest för att njuta, insupa härlig atmosfär och umgås denna lördagsmorgon så riktigt ivrig med kameran var jag inte. Vi minglade runt i affären och fick ta del av en modevisning med så snygga plagg. Jag blev speciellt förtjust i ett par byxor, som Pernilla bär på bilden, och en supersnygg ryggsäck. Men köpte med mig hem min första tasaraita-tröja istället.

Vårens nyheter

Vi fick genom modevisningen se en del av vårens nyheter och de fanns också passligt utplacerade runt om i affären. Marimekkos är ju känt för sina färger, men också vackra mönster. Tror nog vi är många som suktar efter antingen deras porslin i härliga mönster och färger eller så deras vackra kläder. Jag tycker också det är spännande att en del av deras mönster har anor långt bak i tiden, som t.ex. den femtio-åring som tasaraita-tröjan är. Nu känns det som om jag är redo för mönster och färg här hemma också efter denna pigga morgon.

Jag är så glad över att det finns möjlighet att få delta i liknande event ibland. De brukar komma lägligt när det känns som om jag behöver en liten energiboost. Att få umgås, inspireras och äta något gott är precis sånt som jag gillar. Tack Ida för sällskapet i lördags och tack Michaela och Marimekko för en toppen morgon.

Share: