Loading Likes...

Så var det måndag och ett mail med massor av bilder från helgens event trillade in. Så självklart bjuder jag på en bomb av bilder från frukostflickornas event på Raawka. Ni hittar tjejerna på facebook och på instagram ifall ni vill följa dem där. Hörde Rebecca prata om att de också håller på att planera ett nytt event, så de är att hålla ögonen öppna. Alla bilderna i inlägget är fotade av duktiga Sara.

2016-03-05 Frukostflickorna - Foto Sara Holtkamp - (06)

Som jag berättade tidigare så var Raawka ett nytt ställe för mig. Har förstås hört och läst en massa om det så visst var jag lite nyfiken. Redan deras inredning fick ju mig att tända till, enkelt, avskalat och snyggt. Mest dreglade jag över det mintgröna Smegkylskåpet i ena hörnet.

2016-03-05 Frukostflickorna - Foto Sara Holtkamp - (09)

2016-03-05 Frukostflickorna - Foto Sara Holtkamp - (21)

Frukostflickorna, Michaela och Rebecca, hälsade oss välkomna och berättade lite om hur morgonen skulle förlöpa. Så fulla av energi och så trevlig tjejer! Får ni chansen att gå på något av deras event nån gång så skall ni verkligen ta den! Malin var ju där för att prata kvinnligt ledarskap. Hon talade till oss som om vi var ett stort gäng vänner och nog var det roligt att lyssna till henne. Fick mig en och annan aha-upplevelse när jag satt där.

2016-03-05 Frukostflickorna - Foto Sara Holtkamp - (28)

2016-03-05 Frukostflickorna - Foto Sara Holtkamp - (35)

Maten bestod av den ombloggade smoothiebowlen, god hummus och fröknäcke, ägg och en god smörgås med avokado och syrad rödlök. Raw food i ordets rätta bemärkelse och så gott det var! Jag kommer nog åka dit igen och pröva deras brunch.

2016-03-05 Frukostflickorna - Foto Sara Holtkamp - (44) 2016-03-05 Frukostflickorna - Foto Sara Holtkamp - (13) 2016-03-05 Frukostflickorna - Foto Sara Holtkamp - (04)

Sen satt vi där, åt, njöt och pratade. Så ofantligt roligt att få umgås med både gamla goda vänner och nya bekanta. Ett perfekt sätt att i förväg fira kvinnodagen som är i morgon. Själv kommer jag ligga och gapa i tandläkarstolen så speciellt stolt är jag väl inte efter det, mest mörbultad.

Tack återigen alla som gjorde lördagen till en mycket lyckad dag!

Share: