Loading Likes...

IMG_1508_1

Ja, i gårdagens videoblogg lovade jag visa er vad som fanns i den fina support your local-påsen som jag fick från bruncheventet. Frukostflickorna, Michaela och Rebecca hade fixat så fina gåvor åt oss som tack för att vi kom. Å den här gången var det faktiskt ett sånt innehåll som jag gillade till 100 %.

Under själva frukosten satt jag tillsammans med Ida, Malin och Erica. Vi hade en hel del att prata om och bland annat kom vi in på det här med att understöda lokala företagare så långt det är möjligt och hur svårt det är för dem ändå fast vi försöker dra vårt strå till dem nu som då. Jag är helt med i den tanken att försöka köpa lokalt så långt det är möjligt, därför drog jag igång min bloggserie finländska favoriter också.

IMG_1514

Nå, i goodiebagen fanns hårprodukter från Moy. Hairsaloon (funfact: Malin som är en av ägarna gick samtidigt som mig till frisör, men då i vuxenklass).  Sp Luxeoil (flaskan) fick jag pröva redan idag och den är fantastisk! Det gula i burken är ett balsam från Davines. Tjusiga servetter från Marimekko. Alltid när jag får servetter, ja jag köper dem hemskt sällan själv. Så påminns jag om hur snyggt det skulle vara att använda dem i vardagsdukningen.

Det roligaste, som jag fnissade åt och snapchattade var de smågrejerna från MinunMin. I det lilla blekrosa paketet fanns post it-lappar, en fjäderpenna! och en vacker blyertspenna. Hädanefter skriver jag ner allt viktigt med fjäderpennan och kommer nog känna mig lite som muminpappan.

Summa sumarum: en fin överraskning, tack tjejer!

Share: