Loading Likes...

Vi pratar vidare om instagram tycker jag.. Måndagsinlägget fick ju enormt med publicitet, ni var över 200 personer som kikade in och läste min lilla text. Vilket sätt att börja sin måndag på egentligen. Jag lovar att ta det lite lugnt ett tag nu med tanketexterna och fokusera på något annat istället.

Idag vill jag däremot visa för er vilken stor inspirationskälla IG kan vara. Jag följer lite olika sorts konton, både vänner, bloggbekanta och andra inspirerande personer. Å just idag vill jag lyfta fram några inspirerande fotokonton. Sådana som ibland fungerar som inspiration för mitt eget fotande och som ibland bara är fantastiskt härliga att se på. En stunds förströelse. Ni kommer direkt till kontona genom att klicka på bilderna.

Camilla, bloggare/fotograf som bor i Åbo. Hon tar magiskt vackra bilder både på hus och hem samt annat vackert.

Matilda hittade jag av en slump på IG men föll direkt för hennes vackra flöde av bilder.

 

Ingvild fotograferar de mest magiska fantasibilder. Barnträdgårdsläraren i mig blir alldeles lyrisk och jag skulle gärna fundera med barnen kring hennes bilder. Tänk att få skapa en saga utgående från bilden längst ner till vänster.

Carina, min arbetskamrat som också fångar de mest spektakulära naturbilderna i sin lins. När hon visar och pratar om sitt fotograferande på jobbet så blir jag så sjuttons inspirerad till att fota mera jag också.


Glöm inte att klicka på ♥ om du gillar inlägget.

Share: