Loading Likes...

Idag tänkte jag lyfta fyra läsvärda inlägg som jag hittat hos några favoritbloggar i veckan. Mitt huvud är ganska mos efter arbetsveckan som innehållet både skolningsdagar samt tre öppningsskiften. Jag tackar och tar emot en lugn och oplanerad helg och skickar er vidare ut i bloggvärlden istället.

Fyra läsvärda inlägg

⇒ Karolinas kaos, photoshop bland influencers och fitnesskonton. Karro går ner på djupet kring “inspirerande” konton på instagram och redigering. Jag har ju en hatkärlek till den nämnda appen och har under det senaste året funderat mycket kring det här. Karros text är läsvärd och intressant.

⇒ Danielas dagbok, det sorgligaste jag sett. Ingen kan väl ha undgått världsnyheten kring Tim Berglings, aka Avicii, bortgång. Daniela sätter ord på mina tankar kring det hela eftersom hon sett dokumentären som gjordes om honom tidigare. Tragiskt och alldeles hemskt, killen var ju lika gammal som jag. Hans musik är fantastisk och genom den lever han vidare.

⇒ Sara, tro inte på allt du tänker. Sara ger i sitt inlägg konkreta tips på vad du kan försöka göra de där dagarna när du känner dig låg och tankarna tar över allt. Ett fantastiskt välskrivet inlägg där Sara både bjuder in oss läsare i sin egen vardag men också ger värdefulla tips. Tack Sara!

⇒ Sara, hur är man en bra hundägare? Funderar du eller din familj på att skaffa hund? Då är nog Saras inlägg bra att läsa. Hon listar tre punkter som är viktiga att reflektera över innan man tar steget att reservera en hund. I övrigt kan jag varmt rekommendera Saras blogg för alla hundägare eller om du annars bara har ett stort intresse för hundar. Hon skriver mångsidiga och intressanta inlägg om livet med Bianca och hundrelaterat överlag.

Nu ska jag slänga mig på soffan hemma hos mina föräldrar och invänta att bastun blir klar. Sen ska jag sova utan att fundera på att behöva ställa väckarklockan. Så skönt! Vi hörs imorgon!

Share: