Loading Likes...

Ja, ingen kan väl missa att årets största händelse gick av stapeln i bloggvärlden igår. Några dagar framöver tror jag att diverse sociala medier kommer att fyllas av bilder från detta evenemang. För det var ett mycket lyckat och framför allt roligt evenemang. Innan jag flummar iväg och berättar om mina upplevelser så vill jag rikta ett stort TACK till både Maria och Ida som har kämpat så det senaste året med att få det här att bli verklighet. Ni tjejer var verkligen värda våra stående ovationer igår.

Det var en nästan surrealistisk känsla att få träffa många av de kvinnor vars bloggar jag läser igår. Du känner ju dem, men ändå inte. Ändå var det en hel del kramar och skratt som ekade genom stadshusets salar och hallar. Å det kan man ju nästan förstå när det samlas så många människor med en gemensam hobby under samma tak.

Galaklädseln då, som jag angstat så mycket över? Jag kände mig fin, lite som någon 50-talsfru. Pricken över i var nog min frisyr och alla fina kommentarer jag fick för den. Tack hör ni, det värmde! Jag ville bara visa att trots att du har rätt kort hår, så kan du ändå få till någon form av galafrisyr.IMG_0297

Jag skulle ta bilder med min lilla kamera, men insåg rätt snabbt att det blir värdelös kvalitet så jag hängav mig åt själva galan istället och att mingla runt och prata med andra. Summa sumarum en mycket rolig kväll och fast jag inte fanns bland de nominerade i år så kände jag mig ändå som en vinnaren när jag fick gå runt där i de vackra salarna och njuta av en kväll tillsammans med människor som har samma intresse som mig.

TACK!

Ps. Hos Vasabladet kan du se mingelbilder från kvällen.

Share: