Loading Likes...

I helgen fick jag nog, nu var det hög tid att plocka undan sommarkläderna och börja fundera på höst/vinter-garderoben. Ja, nu för tiden kör jag med två säsongsgarderob och det fungerar väldigt bra. De tjockare plaggen och såna med en mörkare färgskala plockas bort till våren och fram kommer alla sommarklänningar, kjolar, linnen osv. Sen plockas de bort när hösten gör sig påmind.

I sommar har jag faktiskt hittat en del plagg på loppis som kommer att komplettera min höstgarderob i år. Så det var riktigt roligt att få plocka in dessa för mig nya plagg. Samtidigt som jag kunde konstatera att jag behöver köpa några fler enfärgade t-shirts och linnen samt ett eller två par byxor.

Nå, vilka var plaggen jag hittade då? FVaktiskt enbart överdelar den här gången, men lika nöjd är jag för det. Varsågod, här kommer mina loppisfyndade höstplagg.

IMG_8928

En svart längre, stickad tröja och en randig tubhalsduk.

IMG_8929

En röd skjorta, ja kärleken till skjortor sitter ännu i. 

IMG_8931

En härlig tunika med fejkläder detaljer.
IMG_8932  IMG_8933

Ytterligare en skjorta, med snygga gulddetaljer.

IMG_8934

En blå, mjuk och skön kavaj.

Nu blir det extra roligt att klä sig igen, när höstkläderna är framme och garderoben känns som ny. Passade på att städa ur garderoben också samt placera kläderna snyggt. Betydligt trevligare att kika på. En genomgång av sommarplaggen behövs också kan jag konstatera, men det får nog lov att bli inför följande sommarsäsong.

Kör ni med säsongsgarderob? Å vilka plagg finns på din lista till hösten?

Share: