Loading Likes...

PicMonkey Collage

Mitt projekt med garderob 2.0 har stått stilla ett tag nu. Inget har hänt sedan jag var sist på loppis och hittade några plagg åt mig, jeans som jag var i behov av och två sköna tröjor. Jag har en stor blå ikea-kasse med kläder som väntar på ny ägare, vissa av kläderna skall jag fixa lite men sen får den kassen åka vidare. Troligen så dumpar jag innehållet (plaggen) i den stora containern som samlar in kläder till välgörenhet.

cfef1b58486896c63c2b9dcf226728ad

Jag har mer och mer funderat på min stil, vem är jag klädmässigt? Att läsa modebloggar och spara snygga bilder på pinterest är ju kanske ett steg mot att ta reda på sin egna stil. Att rannsaka sin garderob är väl en annan. Det enda jag vet med min stil är att jag gillar att klä mig bekvämt. I grunden är jag nog en typisk jeans och tröja-tjej, ibland gillar jag dock att piffa till det hela lite och bära tunika,klänning eller kjol.

Största delen av den tid som jag är klädd, i annat än mjukisbyxor eller träningskläder, är ju under mina arbetstimmar. I mitt arbete är det a och o för mig att vara klädd i kläder som är bekväma, men plagg som jag samtidigt inte är så jätte rädd om. Det kan hända en hel del under min arbetsdag.

1446f6262362b8a680d0896cbfedf27c

418ad915197eaa4b537f1c990407ff87

I nuläget känner jag inget behov av att utöka min garderob åt något håll. Istället försöker jag ta reda på mera kring min stil och vilka plagg jag gillar. Detta för att sen, när de där plaggen uppenbarar sig veta att ja, detta är ett plagg som passar mig, min stil och min garderob.

Ps. Alla bilder hittas på mitt pinterestkonto.

Share: