Loading Likes...

Galan närmar sig och det är dags att börja fundera på det där med klädsel. På FSBs hemsida så läste jag för en tid sen att temat är guld och gala och att klädkoden gärna får vara långklänning. Min första tanke: oh shit! Låt mig berätta mera.

Jag är ca. 165 cm lång och älskar klänningar, men av den kortare sorten (knälång). I somras hade jag fått för mig att jag gärna skulle vilja ha en maxiklänning. Jag letade febrilt i alla affärer efter en klänning och jag höll faktiskt på att ge upp och börja inse att det finns ingen snygg långklänning för min kroppstyp. Jag vet inte varför, men känslan med kort person och lång klänning slår helt fel i mig. Jag känner mig helt enkelt inte bekväm. Lägg då samtidigt till ekvationen något större byst och en viss osäkerhet i den frågan. Ja, jag hatar att köpa underkläder, de sitter bra i provrummet och sen helt fel efter ett tag. Å jag har verkligen inte råd att gå till en underklädesaffär och be någon där hjälpa mig hitta något som passar..

 

wpid-dsc_0052.jpg

Så här trivs jag bäst, i kortare klänningar. Att sen få sambon att fota outfitbilder är inte lätt.

Så, med andra ord så känns det som ett helt hopplöst fall att försöka hitta något snyggt att klä sig i till galan. Speciellt om man borde följa klädkoden med långklänning och hela faderullan. Ja, jag har gått omkring och tänkt en del på det här och insett en sak. Jag kommer vara kärringen mot strömmen! För det första skall jag sluta känna sådan ångest över något så simpelt som en klänning till en fest. För det andra så skall jag klä mig i något som jag känner mig bekväm i och som är i min stil.

Jag tänker inte låta en sån grej som en klädkod förstöra min kväll tillsammans med nya och gamla vänner. Istället skall jag njuta, ha roligt och känna mig fin i den klänning som jag kommer välja. Låt klänningsjakten börja..

Share: