Loading Likes...

PicMonkey Collage

Jag har inget emot alls att handla kläder på loppis, så länge kläderna är i gott skick. Efter att ha läst på lite mer om klädkvalitet försöker jag vara rätt noggrann idag när jag scannar hyllorna vid de olika loppisarna. Något som kan irritera mig om jag hittar ett bra plagg är om material- och skötselrådslappen är bortklippt. Visst kan jag förstå att lappar i kläder irriterar många, men det är minst lika irriterande att inte veta hur plagget skall skötas eller vilket materialet är när man skall köpa det sen.

Det fantastiska med loppis är ju att du ibland kan unna dig lite mer annorlunda plagg för rätt billig peng. Utan att det känns helt bortkastat sen om du inte använder det ofta. Jag har en hel del plagg som är köpta på loppis, några av dessa plagg har också kommit att bli mina favoriter.

Vid min senaste loppisrunda hittade jag några plagg som passade mig och min garderob. Det blev två par jeans och så två härliga tröjor/linnen/t-shirts/kalla det vad du vill. Ett par svarta jeans finns faktiskt på min lista över plagg som skall inhandlas till garderoben. De blå jeansen har jag suktat efter ett tag, i verkligheten är de mer blå. Tröjorna är något som jag helt enkelt fastnade för, materialet var skönt och tröjorna lite speciella.

IMG_7115
IMG_7121
IMG_7124

Share: