Loading Likes...

PicMonkey Collage

Efter min stora rensning för att få till en fungerande basgarderob så har det gapat ganska tomt på hyllorna. Jag har gått i samma plagg hela vintern och har för första gången på länge börjat längta efter lite förnyelse. Bara att plocka bland sommarplaggen och välja ut några färgglada t-shirts och några enkla klänningar gjorde att hela garderoben fick ett litet lyft. Men nu har jag faktiskt sneglat lite på affärernas utbud och hittat några intressanta plagg.

garderob

Kläder från Lindex och Cubus utbud.

De randiga tröjornas återkomst sker ju under våren. Själv skulle jag gärna ha en i marinblått, eftersom jag tycker att det är en superfin färg. Några enkla, men snygga linnen att ha till både vardag och mer uppklädda tillfällen skulle inte sitta helt fel. Jag har tidigare varit inne på Lindex och kikat på deras t-shirts i linne, de verkar supersköna!  En bikerjacka har stått högt uppe på min lista hur länge som helst och så några andra byxor som komplement till de vanliga jeansen. Ja, det är väl i princip dessa plagg jag just nu är nyfiken på att få pröva och eventuellt köpa hem till min garderob.

Vill du läsa fler inlägg som hör till mitt projekt? Du hittar dem under kategorin ytligt, alla märkta med garderob 2.0. Vilka plagg skulle du vilja ha till din garderob nu i vår och sommar?

Share: