Loading Likes...

IMG_5571

Idag gick Gårdsloppis deluxe av stapeln. Som ni knappast missat om ni läser t.ex. Linns eller Joannas blogg. Det var för övrigt dessa två damer som stod bakom dagens evenemang. Ett riktigt lyckat sådant med tanke på att ca. 15 minuter efter öppning så var gården full av människor som gick bland utbudet av prylar.

IMG_5572

Jag hade egentligen inte så stora förväntningar på loppiset, eftersom jag varken är blivande mamma eller har egna barn ännu. Utbudet bestod till stor del av barnkläder och barnprylar. Å besökarna var just såna som verkade vara i behov av nämnda prylar. Ett och annat känt ansikte såg jag bland besökarna och hittade tid att prata lite med Maggie, Eva, Marica och Lotta som sålde där idag.

IMG_5573

Fast riktigt tomhänt kom jag ju inte hem förstås. En matta köpte jag av Linn, hade nog spanat på den på hennes blogg tidigare. Å så den fina rödprickiga burken sålde Marica, eftersom den inte passar i deras gula kök. Ja, en halvliter havtornssaft också av Eva som jag hoppas skall hjälpa mot eventuella stundande förkylningar. En riktigt lyckad söndagförmiddag.

Share: