Loading Likes...

Hej på er! Det mesta av min vakna lediga tid sitter jag faktiskt med stickning just nu. Här i veckan köpte jag det underbara Drops Air i mossgrönt och kunde ju förstås inte låta bli att sätta upp en ny Lindaklänning på stickorna. 

När axlarna säger emot tvingas jag ju förstås göra annat. Som t.ex. besöka Bacchus lördagsbrunch med barndomsvännerna. Det var precis vad jag behövde och där fanns en massa gott för alla smaker. Jag som är en sucker för gott bröd hade kunnat äta massor av smörgåsar. 

Eller gå på långpromenader med hunden. Den här söndagen spenderas med mina föräldrar, eftersom sambon ännu är på jobb några dagar. Det är trevligare med sällskap och planer de helger han är borta. 

Har ni förresten märkt vilken fantastisk höst vi har i år? Just nu är hösten helt klart min favoritårstid. Speciellt de där krispiga morgnarna när luften är alldeles klar, solen skiner och det är frost överallt. Med varma och bekväma kläder kan jag spendera evigheter ute med hunden och bara njuta. 

Hoppas ni får en fin söndag. 

Share: