Loading Likes...

Hallå! Hur har er vecka börjat? Här hos mig har det varit full rulle sen jag kom hem, så nu har jag möjlighet att sätta mig vid datorn. Fick konstatera när jag körde hem idag också att jag borde skriva en uppgiftslista åt mig på jobbet nu igen,vill ju inte glömma något viktigt.

Hur som haver, vår måndagkväll har gått ut på inför agility-träning, hårklippning och nu sist lite mys hemma. Ännu ska jag försöka få Doris klor klippta samt kammat en del tovor. Doris älskar snön och vintern, men hennes päls är inte så förtjust i den. Jag hoppas att den nya tassprejen jag köpt ska hjälpa mot de allra värsta tovorna som kommer efter att vi varit ute och busat i snön. Ni skulle se hur hon ser ut de dagar när det är som värst, benen är oskojat två gånger större än normalt.

Igår kväll började jag sticka på en ny tröja åt Doris. Tröjan som jag stickade i höstas har snart gjort sitt. För den börjar vara rejält uttöjd och ganska sliten. Nu såg jag chansen att bli av med lite restgarn också så jag blandade med ett rödflammigt sju bröder tillsammans med det gråa sjubröder. Få se hur slutresultatet blir.

Förresten, min kvällsmat rann ut i kylskåpet idag. Hade ställt en öppnad burk med soppa i kylskåpet och när jag skulle lyfta ut den så föll den omkull. En orsak att städa upp i kylskåpet fick jag ju minsann. Därför fick det bli två omgångar smörgås ikväll istället. Tur att jag får äta lunch på dagarna i jobbet så jag inte behöver gå hungrig.

Lilla fröken har en tendens att dra en rajvari-dans i sofforna och sängen efter att vi duschat. Kursen vi går nu så är i ett växthus här i Kvevlax. Där inne är det sandbotten vilket gör att både nos och tassar ser ut därefter. Att duscha tassarna har Doris inget emot, det gör vi ju för att få bort snön också. Men nåde dig om du går och tvättar mustachen. Då får du minsann se på uppvisning där efter när den lilla fröken ska visa sitt missnöje.

Med bloggen uppdaterad så ska jag finlira det sista inför några inlägg som dyker upp i veckan. Kom ihåg att du gärna får ställa frågor till min frågestund eller svara på min enkät för att utveckla några kategorier. Annars så ska du ha en fortsatt bra inledning på den här veckan. 

Share: