Loading Likes...

Hallå på er! Vad roligt att ni var många som kikade in och tog del av min arbetsdag igår. Hade inte tänkt lämna bloggen så här ekande tom denna vecka, men det har varit en hel del annat på gång. Ska se om jag orkar redigera några bilder från blå timmen-fotograferingen som vi var ute på i torsdags. Vill ju gärna själv se hur de blev också.

Vi har ytterligare en lugn lördag på gång här hemma hos oss. Funderade med sambon att vi så småningom skall bänka oss i solen på terrassen och grilla korv. Här hos oss kom sig inte grillen i någon vidare vinterförvaring utan den har stått där ute under tak hela vintern. Har på känn att det här med några lugna helger bara är positivt eftersom det river igång med påskfirande nästa helg och sen är det happenings ända till slutet av augusti ungefär.

IMG_1673

Ja å så har jag ju fixat biljetter till Kents avskedsturne också. De uppträder ju i lilla Vasa den 29 oktober. Snabb som attan var jag att norppa fyra biljetter så att vi säkert skall få uppleva också detta stora svenska rockband. Tycker att det är så roligt att det satsas på svenska artister till Österbotten just nu, inom två år har jag haft lyckan och nöjet att se Lars Winnerbäck, Veronica Maggio, Melissa Horn och nu Kent. Sen i något skede skall jag berätta för er om den fantastiska artistuppslupningen det ordnas till Rockoff i sommar också. High on musiclife just nu!

Share: