Loading Likes...

Jag vet att ni har väntat på bilder från vårt favoritställe. När vi var ute sist hade jag med mig kameran och äntligen fick jag tid över att knäppa några bilder. Riktigt färdigt är det inte och kommer heller aldrig bli, om man får tro alla andra sommarstugeägare. Men i nuläget är jag relativt nöjd.

Jag ger er några bilder från vår nedrevåning, eftersom övrevåningens sovkamrar inte har ”piffats” ännu. Var sak har sin tid. I nästa vecka är det äntligen tid att åka ut dit igen och då skall bland annat några gamla sjökartor upp på väggarna ovanför bäddsoffan.

IMG_3405IMG_3411IMG_3415

Medan jag satt och redigerade bilderna till detta inlägg så pratade jag med mamma. Hon skall komma med mig som smakråd till tygaffären imorgon, på inköpslistan står tyg till ett nytt överdrag till kökssoffan. Kuddöverdragen tänkte jag hitta här hemma i mina gömmor.

Förresten, bäddsoffan med de grå ”dynorna” köpte jag av en bloggläsare, som det senare råkade visa sig var Michelles syster. Tänk vad världen är liten ändå. Soffan har både vi och gäster hunnit sova i och den är riktigt bekväm.

IMG_3416

IMG_3410

Visst finns det en hel del grejer som jag vill ha fixat här invändigt och ännu mer projekt ser jag framför mig när jag surfar runt på Pinterest. Fast just nu är det viktigast att få plockat upp bastun som ligger i paket och fixat en brygga åt oss.

Så sånt från smultronstället denna gång.

Share: