Loading Likes...

Jag börjar räkna dagar nu, hur många dagar är det kvar till semester? Jag är trött, så oerhört trött. Varje eftermiddag när jag kommer från mitt jobb får jag lägga mig ner och vila för att orka fortsätta resten av kvällen.

Jag har ett tufft år bakom mig, med både heltidsjobb och krävande studier. Jag rodde båda de stora projekten i hamn men nu tar det ut sin rätt. Min energi börjar vara slut och ännu skall jag orka fem veckor i jobb.

Jag är en sån som gärna är med på det mesta, tackar ja till höger och vänster och hellre har cirkus och roligt än sitter hemma och har tråkigt. Men, jag måste börja lära mig att ta det lungt! Jag behöver inte vara över allt och jag behöver inte säga ja till precis varje liten lockande händelse. I nästa vecka får jag ha min sambo hemma, som jag längtar. Samtidigt har jag hastigt avbokat två av veckans evenemang, för att ha tid för min kärlek. För som vi sa ikväll i telefon; vad är det för vits att han är hemma och ledig om jag bara är borta?

Nedräkningen till semestern börjar och jag skall öva mig på att säga; nej! I Tre veckor skall jag säga nej, sen kanske det där lilla ordet sitter där.

Share: