Loading Likes...

Igår sjöng jag i en full satt kyrka tillsammans med ett gäng andra damer. Med gåshud på armarna av de stående ovationerna och en liten tår i ögonvrån. Så magiskt och fantastiskt att folk uppskattar vår julkonsert så där mycket. Idag försöker jag sätta sista handen vid vårt julhem och delikatesserna till julbord och julkalas. Granen ligger omkullblåst på terrassen och bara väntar på att få flytta in och kläs i ljus och prydnader. Doris springer omkring och undrar om vi har tid att leka.

Tid att varva ner

Den senaste veckan har varit stress och press, åkandes än hit och än dit. Däremellan lite jobb och så något varv till affären för att handla, ett tag med dammtrasan där och golvmoppen här. Nog blir det jul ändå, fast golvet är smuligt för jämnan och pepparkakorna inte blev så där goda som jag tänkt. De är ju ändå just uppätna de där små bruna kakorna ändå. Med några stämningsbilder från vårt julhem önskar jag er en fin lördag och en lugn inledning på julfirandet.

Där mellan sofforna ska granen stå när den äntligen kommer på plats.


Psst.. Du vet väl om att du kan klicka i det lilla hjärtat längst ner till höger ifall du gillar något inlägg extra mycket. Då blir jag riktigt glad och får samtidigt se vad ni uppskattar för sorts inlägg. 

Share: