Loading Likes...

Precis som Linda så har jag inte ett enda handarbetsprojekt på gång just nu. Visst har jag tänkt tanken på att starta upp något nytt projekt under ledigheten, men det har inte blivit av. I fjol listade jag några mål för handarbetsprojekt och nu när jag kikar tillbaka på listan så blev ju en del av dem genomförda.

Läs mer: Handarbetsåret 2017

Vanthistorien och garnskatten

Vantarna i rött och grått som jag skrev om blev en historia för sig. I nuläget ligger de långt inne i ett skåp hemma hos mina föräldrar. Jag blev vansinnig på ihoptagningen till vante nummer två så det blev inget av det. Resmade upp hela vanten fast den högra vanten nästan var helt klar. Framtiden får utvisa om jag tar upp vantprojektet igen.

När jag plockade ihop grejer för loppisbordet så gick också genom skåpen hemma hos mina föräldrar. Där dök det upp en garnskatt utan dess like. Hade helt glömt bort att jag har flera påsar med garn liggandes. Har fått en stor del av dem av min moster men en del bomullsgarn är också sånt som jag tog tillvara efter mormor. En gång i tiden virkade jag mycket amigurumis (små figurer).

Kanske jag borde gå igenom garnskatten och hitta inspiration till något nytt projekt där.
IMG_5817

Boktips och tjuvkik

I julklapp fick jag en efterlängtad bok som handlar om vantar och sockor. Något av det enklaste och ibland roligaste du kan sticka eftersom det går väldigt snabbt. Boken har jag hunnit bläddra i ett flertal gånger redan och där finns så många fina beskrivningar. Jag vet inte riktigt var jag ska börja ens.

Ja just ja, ett projekt har jag lite på hälft. Det är mitt alldeles egna mönster som jag kommer att dela med mig av till prenumeranterna på nyhetsbrevet. Jepp, jag har lovat mig själv att jag ska försöka ge mina prenumeranter något lite extra i nyhetsbreven och jag går ut stort med en enkel stickbeskrivning. Exakt vad får du reda på om du blir prenumerant på nyhetsbrevet. Klicka här.

IMG_5719

Själva beskrivningen laddas upp på bloggen denna vecka men kommer vara låst. Prenumeranterna får ett lösenord till inlägget så att de kan ta del av beskrivningen. Nån som kan gissa vad jag har på gång åt er? Allra skönast är det ändå att ha ett helt tomt handarbetsblad framför sig, tänk att få ta sig an vilka små eller stora handarbetsprojekt som helst nu under året.

Vilka handarbetsprojekt ska du pröva på i år?


Glöm inte att klicka på ♥ om du gillar inlägget.

Share: