Loading Likes...

En fråga fick jag när ni hade möjlighet att fråga mig om olika handarbetsrelaterade grejer inför mitt temabloggande. Det var iofs en riktigt bra fråga som jag med glädje tar upp och besvarar.

Var hittar du din inspiration?

När det gäller handarbete så inspirerar andras alster mig väldigt mycket. Det är Linda som inspirerat mig till att våga sticka tröjor. Det är med min mormors sockor och vantar i minne som jag själv tycker om att sticka sockor och vantar.

Jag är också en sån som inspireras av att få bläddra i böcker och tidningar. Ända sedan den svenska versionen av Novita började ges ut så har jag prenumererat. Tidningen utkommer med 4 nummer/år och innehåller allt från barnplagg till ny teknik, större storlekar, vackra sockor och massor av inspiration.

img_4237

Ibland kan det också hända att jag hittar något inspirerande på Pinterest. Om du vill kan du kika in på min sömnads-board, min stickat-board eller min virkat-board.

Så ja, jag inspireras av en hel del olika element när jag handarbetar eller skall inleda något nytt handarbete. Å ibland behöver jag inte alls någon inspiration utan börjar handarbeta när helst lusten faller på. Då blir det oftast sockor eftersom de är så enkla att sticka.

Share: