Loading Likes...

Hej på er! Vet ni vad jag tycker är extra roligt just nu, att mitt handarbetstema fått så fin mottagning av er läsare. Ni har haft så många frågor och funderingar kring olika handarbetsrelaterade grejer så jag tänker framöver köra några önskeinlägg och kanske också försöka få ihop lite enkla videos för er.

img_4263

Det var några av er som vill lära er sticka sockor och nån som var fundersam över hälen. Istället för att uppfinna hjulet på nytt så hänvisar jag er vidare till Hannas stickskola för sockor. Den använde jag mig av när jag lärde mig och ibland går jag tillbaka om det är något moment jag är lite osäker på.

Så här med avslutar jag officiellt handarbetstemat på bloggen för denna gång och fixar så småningom ihop lite önskeinlägg kring temat. Vilket som blir nästa tema återstår att se, först kanske vi skall få ordning på årets julkalender. 

Share: