Loading Likes...

IMG_0495

 

Happy monday! Idag hämtade jag ut ett litet paket från posten, jag har nämligen beställt happy lights via ebay. Okej att det tog rätt länge innan jag fick dem levererade, men för halva priset av vad de kostar här hemma så är jag supernöjd. Sitter nästan redan och funderar på vilken färg följande slinga skall ha, fast då kanske jag prövar på att göra egna.

Å hör ni vad roligt att finlandssvenska bloggare har fått en egen blogg nu också. Det blir förhoppningsvis lättare att hitta nya intressanta bloggar och att vara lite mera uppdaterad vad som händer i bloggvärlden från och med nu. Gruppen på facebook är ju också bra, men en försvinner ju lätt i mängden där. Själv håller jag förresten på att tidsinställa en del inlägg åt er att läsa medan vi far till söderns värme här snart. Få se vad som dyker upp då..

Trevlig måndagkväll!

Share: