Loading Likes...

Strax före jul besökte jag frissan, då var det ett år sen jag beslöt mig för att spara ut håret. Ett år sen jag klippte mig riktigt ordentligt i en kort frisyr. Sen dess har jag förstås besökt frissan för lite färg och uppfräschning, men inget mera. Det är många som besökt min blogg genom sökorden; spara ut kort hår.

Så här såg det ut när vi kom hem efter resan och mitt sparande hade börjat.

hår 8 v feb

img_20170103_134308_703

Idag är frisyren en helt annan. Jag hade längre hår i nacken och vid mitt senaste frissabesök så klippte vi bort en hel del, för att få en mera symmetrisk frisyr. Jag själv är supernöjd med både beslutet att spara ut håret och med beslutet att sen klippa det lite grann för att få någon ordning på det. Nästa steg blir att få någon ordning på färgen och utväxten, som jag inte gjort något åt sen i somras. Å ja, jag får upp det i hästsvans.

Share: