Loading Likes...

Alltså en ska inte ropa hej förrän en har klivit över ån, ni vet. Men jag börjar faktiskt se en liten ljusning nu ändå. Helgen gick åt till att vara stundvis arg och stundvis besviken över servicen vi fått från en av Vasas möbelaffärer.Lång historia kort så beställde vi soffor i oktober, leveranstid 3-4 veckor, vi har inga soffor än. Men nu har vi blivit lovade lånesoffor i väntan på våra, som borde levereras i januari. Jeij, jag behöver inte fira jul sittandes-på-golvet.IMG_6728

IMG_6730

 

I det halvtaskiga kvällsljuset ser ni vårt halvfärdiga vardagsrum, sett från terassdörren och från gaveln av köksön. Jag älskar tapeterna, sambon hatar dem! Nå, om företaget håller vad de lovat så levereras dessa soffor till oss på torsdag. Vilket betyder att det oinredda hörnet av lägenheten, som jag stört mig på sedan vi flyttat hit, äntligen kommer att bli klart! Hallelujah! Jag kommer dansa fuldans och springa omkring och pynta skiten ur vardagsrummet hela fredagkvällen.

Lyckan, här kommer jag!

Share: