Loading Likes...

Som jag tidigare skrev i mitt throwback-inlägg så är det tre år sen vi köpte vår lägenhet och flyttade in. I samband med min storstädning för någon vecka sen så passade jag på att knäppa några bilder på hur det ser ut här nuförtiden. Tanken var en liten film från första början, men kände att vårt extrarum inte är filmvänligt i och med att här förvaras en massa extra grejer så då får det lov att bli foton istället.

IMG_5595

Vi har tapetserat i vardagsrummet och så vårt extra rum och så har vi förnyat terrassen. I övrigt har det inte blivit gjort något åt ytorna eftersom det mesta var renoverat och i superskick när vi köpte lägenheten. Jag trivs så ofantligt bra i vårt hem och i framtiden när vi flyttar så tror jag att jag tar köket med mig, hehe.

IMG_5597IMG_5594IMG_5592

Den gröna glasvasen och marmorbrickan är sånt jag köpte med mig hem från Umeå på höstlovsresan. Ljusstakarna är loppisfynd och glaskupan köpte jag på Åhlens för något år sen.

IMG_5591

Share: