Loading Likes...

Hallå! Här sitter jag igen och spånar på lite blogginlägg, letar inspiration och läser bloggar. Vet ni, vi har världens roligaste grej på gång på jobbet denna vecka, Hemliga vän-veckan. I måndags drog vi alla en lapp ur en låda och fick oss tilldelade en vän. Denna vännen ska man försöka uppmärksamma lite extra under veckan. I morse när jag kom på jobb hittade jag en liten påse med choklad från min hemliga vän.

IMG_6234

Tid att ta hand om kroppen

Idag var det dags för massage igen, det hann gå nästan två veckor sen jag låg på britsen sist. Har haft problem med nacken och axlarna den senaste tiden och jag hoppas att massage ska reda upp det värsta. Massörsstuderande Ida på Norrvalla var superduktig och hon fick det minsann att både kännas och lätta. Fattar inte varför jag inte unnar mig massage oftare. Är du duktig på att ta hand om din kropp med olika behandlingar som t.ex. massage eller fotvård? 

På tal om att ta hand om kroppen. Jag borde boka in den där frissatiden också som jag skjutit fram nu i snart två månader. Å så borde jag boka in ytterligare en massagetid, för att vänta ända till april och nästa massagepraktik på Norrvalla känns lite länge. Får lov att ta itu med detta imorgon innan jag tar helg.

Helgen ja, ser ut att återigen bli en lugn en. Jag ska kanske träna och kanske gå på loppis. Vad har du för helgplaner? Ha en skön torsdagskväll så hörs vi igen imorgon, då lovar jag bjuda er på lite bujo-inlägg.

Share: