Loading Likes...

Hej, jag är ju hemma igen! Dagarna i Köpenhamn var väldigt fina, jag har sett massor, fotat en hel del, gått närmare 50000 steg totalt och vill väldigt gärna åka tillbaka. Helgen har gått åt till att återhämta mig och försöka sortera alla intryck och nya bekantskaper.

IMG_5077

För att kicka igång igen efter resan och en minipaus med bloggen kör jag en lista inför kommande vecka.

  1. Vad ser du mest framemot den här veckan? Att få jobba, en helt vanlig jobbvecka ska bli riktigt skönt. Att träna, efter en lång tids paus med påskledigt, förkylning och resa så har jag äntligen hittat tillbaka till träningen.
  2. Vad har du gjort i helgen? Helgen har varit riktigt lugn och skön efter fyra dagars resa. Vi har hunnit äta mat tillsammans med en del av sambons familj och så har jag fixat lite på utsidan också.
  3. Vilka ord ska vi hålla hårt i hela veckan? Att lite är bättre än ingenting alls.
  4. Nämn en grej du ska försöka hinna med den här veckan: Tvätta klart fönstren och kanske köpa frön till sommarens odlingar.
  5. Hur ser veckans meny ut? Jag vill äta fräscha saker, sallader och wokade grönsaker med kött.
  6. Vad gjorde du igår kväll? Låg på soffan och läste, började på en ny intressant bok medan jag var i Köpenhamn och igår läste jag ut den.
  7. Ett tips på hur man får en fin vecka: Njut av solen och de långa ljusa kvällarna.
  8. Vad åt du till frukost idag? Två majskakor med pålägg.
  9. Veckans soundtrack: 2 blyga läppar – Iskall öl & Captain Morgan, den låten ger mig sommarkänslor.

Nu ska jag för sjuttielfte gången denna helg slänga upp benen på soffan och andas. I veckan som kommer lovar jag att visa lite snapshots från vackra Köpenhamn å så ska vi se vad annat roligt jag har att bjuda på.

Share: