Loading Likes...

IMG_0512

Hej på er! Äntligen har jag tid att sätta mig ner framför datorn. Det är lite mindre kaos i vårt nya boende nu, så jag kan med gott samvete spendera lite tid framför datorskärmen. Vi har hållit på hela helgen, kört av och an, burit en massa lådor och städat. Men nu, nu har vi stängt dörren till gamla lägenheten och bara njuter av vårt nya fina hem.

IMG_0514

IMG_0516

 

Det är ju långt ifrån färdigt här hemma hos oss, men jag börjar se en ljusglimt i änden av tunneln. Snart har nog de flesta grejer hittat sin plats och resten av sakerna som känns helt nej, nej så åker nog iväg till loppis.

Å köket, mitt älskade vackra kök! Nu skall här bakas och lagas mat minsann, något jag har saknat den senaste tiden. Så förbered er på en hel del recept och matinspiration sen, när jag kommit i ordning.

Trevlig söndag!

Share: