Loading Likes...

IMG_7273

 

Anno-kuddarna är reafynd från Anttila

Helger, jag älskar lediga helger. Förutom det vanliga lördagsgymmandet har jag också hunnit med ett bloggevent idag. Jag får så mycket energi och inspiration av att träffa andra människor och få umgås. Jag var glad ända in i själen när jag äntligen kom mig hem idag.

Längtar efter vårmånaderna så vi kan börja njuta av kaffe på terassen. Dagens solskensväder fick ju verkligen framlockat vårkänslorna. Men ännu ska vi inte ropa hej, jag har på känn vi får dras med vintern ganska länge ännu. Fast mig gör det inget, hellre vinter än galonväder hälsar dagistanten.

Förresten när jag ser bildern på soffdynorna, våra riktiga soffor är på väg hem till oss snart. Ja, efter många om och ännu fler men så finns faktiskt våra soffor hos affären nu. Vi har ju bara väntat sedan oktober. Är hur som helst mycket glad över att vi fått låna soffor, det är det minsta de kunde göra för oss. Nu väntar jag bara på att nån snubbe skall ringa på dörren nån kväll och leverera våra egna soffor.

Hoppas ni får en fin lördagkväll! 

Share: