Loading Likes...

Ny månad, ny årstid och ja resten kan ni väl kanske vid det här laget. Hur som helst så är det faktiskt lite skönt att det är höst. Självklart hoppas jag på en hel del fina dagar så att vi kan fortsätta njuta utomhus. Samtidigt är det oerhört skönt att dra av på takten lite och faktiskt unna sig de där kvällarna i soffan med sticksömmen, ljusen och det där glaset rödvin.

IMG_0148

 

Jag tänkte ägna det här inlägget åt att kortfattat försöka få ner några punkter kring saker jag har förhoppningar kring den här hösten.

  • Jag skall lära mig kameran. Fotografera, läsa, fotografera. Mottar gärna tips på bra fotolitteratur eller nätsidor/bloggar/forum med konkreta tips gällande fotografering.
  • Målet är att mera aktivt bli medveten. Bland annat har jag tänkt försöka bokföra vad som kommer in/går ut ur mitt liv och framförallt mina ägodelar.
  • Inte boka upp varje dag, hela veckor med program.
  • Göra mera sånt som jag gillar och tacka ja till saker jag vill göra.
  • Spara pengar! Vi mer eller mindre spontanbokade en resa till slutet av november i helgen. Lite värme och sol i novembermörkret skall väl göra gått för själen.

Tja, lite sånt funderar jag. Förstås skall jag höstmysa massor också, träna en hel del och gå på loppis ibland. Fast mest ser jag framemot att ställa mig i köket och få baka och laga mat. Sånt jag varken har orkat med eller haft inspiration till nu under sommarhalvåret.

Hösten, bring it on!

Share: