Loading Likes...

bloggsamarbete

IMG_9099

Min mormor sa alltid att det syns på trappan vem som bor i huset. Det är en tanke som jag tagit med mig och allt eftersom har jag försökt att få vår trappa att se trivsam ut, oavsett årstid. I helgen fixade jag bort en del sommarblommor men lät ändå en kruka stå kvar, inte ids jag slänga växter som ännu blommar så vackert.

IMG_9103  IMG_9101

På dörren hängde jag kransen som jag hittade på Klingels webshop, där fanns en hel del fina dekorationer för både inomhus- och utomhusbruk. I mina lyktor satte jag ljus och så proveldade jag lyktan i höstörskonstruktionen* som sambon fixade ihop åt mig i söndags.

På tal om sambon ja, han kände sig verkligen välkommen sa han när det brann så vackert i lyktorna kring trappan och jag hade sopat bort en del av björklöven som ramlat ner. Så, där ser ni.. det löns att satsa helst lite energi på ingången också.

IMG_9104

IMG_9105

*Höstörarna hade jag tänkt fixa ett DIY-inlägg på, men fick ha sambon att snurra ihop dem sist och slutligen, eftersom min tankeförmåga inte riktigt räckte till. Men ja, kanske ni ser på bilden att det inte var så svårt. 

Share: