Loading Likes...

Hittade en passlig höstlista hos Malin å ja, jag vet mycket väl att det ännu bara är sensommar men vi kör listan ändå. 

Vad är det bästa med hösten? Sommarstressen släpper, du behöver inte längre känna att du skall hinna med en massa aktiviteter. Det är mer än ok att mysa ner sig i soffan och kika på tv eller läsa böcker.

Hur höstmyser du? I soffan, med tända ljus och en bra bok eller något handarbete.

Bästa höstträningen? Det vet jag faktiskt inte ännu, men jag kommer åtminstone fortsätta med olika grupptimmar på gymmet och så en hel del promenader förstås.

IMG_3565

Brukar du bli deppig på hösten? Nej, mest bara tom på energi och ork men det går ofta i perioder.

De bästa finlandssvenska bloggarna att följa i höst? Min såklart. Hehe, skämt å sido. Jag kommer fortsätta läsa de jag vanligen läser. Har bantat ner min Bloglovin till ungefär 15 bloggar, så att jag hinner med. De andra bloggarna är sparade som separata bloggar som jag kikar in på med jämna mellanrum. En del av bloggarna finns nämnda här.

Din favoritmaträtt på hösten? Allt med kantareller i, här om dagen gjorde jag en to die for kantarellpasta som jag snart skall blogga om.

IMG_3540

Mysiga hemmakvällar eller party all night long? Jag kör nog 50/50 på denna.. varvar mysiga hemmakvällar med röjiga festkvällar tillsammans med vännerna.

Ska du resa någonstans? Nej, har inget inplanerat.. men en tur till Umeå skulle inte vara helt fel.

Ditt bästa boktips? Senaste boken jag läste heter Istvillingar och det var en riktig rysare.

Vilka serier följer du i höst? Jag är sämst på att följa serier, om jag känner för det kanske jag kollar alla sex and the city-avsnitt för n-te gången.

Årets bästa sommarminne? Rockoff-resan.. Har nog inte skrattat så mycket under hela året som på de fyra dagarna.

De fyra bästa höstlåtarna: Otto Knows & Avicii – Back where I belong, Madden feat. 6AM – Golden light, Bryan Adams – You belong to me och Felix Jaehn & ALMA – Bonfire.

Share: