Loading Likes...

Så där lagom tills alla sommarloppisevenemang hade avrundats och intresset att gå på loppis börjat öka igen drog Mimmi ihop till loppisevenemang i Oravais. Intresset var stort både bland försäljare och besökare och de enda lite lugnare stunder vi hade under söndagen var nog när det var lunchtid och så mot slutet av eftermiddagen.

Jag hade samlat ihop en del inredning och även julsaker den här gången också. Ni vet Halpa-Halli och de andra stora kedjorna har ju börjat sälja julinredning redan så då kan väl jag börja också. Försäljningen gick riktigt över förväntan och för de pengar som jag fick in för de saker som någon annan fick glädje av så skall jag köpa något till vårt hem. Jag har redan klurat ut vad och ni hittar faktiskt grejen i det här inlägget om önskelistan till hemmet.

IMG_9861

När vi flyttade för snart ett år sen så rensade jag ut rätt friskt bland våra grejer och sålde bort en hel del på just loppis. Nu känner jag för att göra en större rensning igen och kommer nog att boka loppisbord till novembermånad. En del av grejerna är såna som inte gick åt sig igår, andra är grejer som ännu ligger i skåpet ovetandes om deras öde.

Å som jag funderade med Ida igår när vi stod där och sålde av våra grejer. Man blir ju egentligen lite mörkrädd för hela det här med handel av nya saker, när man ser sin egna och andras mängd grejer som de försöker sälja bort till andra, mer behövande. Jag har allt mera börjat tänka så att en eller några saker ut så får en eller några saker komma in, beroende på hur situationen ser ut och vad vi kan tänkas behöva.

Fast jag hade lovat mig själv att inte köpa något från söndagens loppisevenmang så kunde jag ju inte hålla mig när jag såg en äppelgrön kivilykta på ett av borden. Motiveringen: jag samlar ju på dem och en äppelgrön kompis väntar i skåpet på våren. 

Share: