Loading Likes...

IMG_0419 IMG_0420

 

Det här med långhelg är inte så dumt! Vad utvilad jag känner mig idag när jag haft två sovmorgnar tidigare. Som tur är det ju inte så länge kvar tills vi åker på resa heller och efter det så blir det ju strax jul.

Jag och två av mina närmsta barndomsvänner försöker etablera en ny tradition, Astorbrunch två gånger per år. I våras besökte vi Astors omtalade brunch för första gången och idag var det dags igen. Väldigt trevligt och framförallt massor med goda smårätter framdukade. Vi hann gå en vända i några affärer efteråt också, Anttila hade både kivi- och kastelhelmi-lyktor på specialpris så den här gången blev det en klar kivi-lykta. Vilket nu betyder att jag har 6 st. av dem. Måste ju passa på när man får dem lite billigare, hehe. Nej, det är nog slutshoppat småsaker nu! Får ju börja fundera på vad som skall handlas för julklappar som nästa.

Så att sånt denna lördag i oktober. Kul förresten att ni var så många som kikade in igår och tog del av min blogghistoria. Hoppas ni får en fin fortsättning på lördagen!

 

Share: