Loading Likes...

I min bujo fixade jag ganska direkt två tomma sidor för lästa böcker. Dit har jag också skrivit ner de böcker jag vill läsa under 2018, för att inte glömma titlarna när det är dags att söka nya böcker. Jag älskar att försvinna in i böckernas magiska värld och efter studierna så har läsivern och intresset tagit fart igen. Att få mysa ner sig i soffan eller ute på terrassen i höstsolen med en bra bok är så skönt. En stor del av böckerna jag vill läsa i höst är också nominerade till årets bok av Bonniers bokklubbar.

IMG_6733

Böcker nominerade till årets bok

  • 1793 av Niklas Dag och Natt
  • Nej och åter nej av Nina Lykke
  • Annabelle av Lina Bengtsdotter
  • Kvinnan i fönstret av A.J. Finn
  • Mischling av Affinity Konar

Intressant att en stor del av de nominerade böckerna är kriminalromaner eller deckare. Just nu håller jag faktiskt på att läsa boken Annabelle och den lovar jag skriva mer om senare. Jag har haft paus ett tag med kriminalare och deckare, men nu är jag ivrig att läsa mer såna böcker igen.

Andra böcker jag vill läsa

  • Flickorna av Emma Cline
  • Jaga Vatten av Ellen Strömberg
  • De kallar mig Solvallamördaren av Janne Raninen

IMG_6734

Hittills i år har jag läst fjorton böcker, något mindre än tidigare år men samtidigt mer utvalda böcker också.
En del av böckerna jag vill läsa kommer troligen att dyka upp här på bloggen under taggen boktips. Där hittar du också de böcker jag tipsat om tidigare. Har du läst någon av böckerna som jag listat? Eller har du andra boktips till mig? Lämna gärna en kommentar.

Share: